IMG_1472-e1435751474908-1240x440

Trädgårdsdesign och rådgivning

Trädgårdsinteriör gör verklighet av dina trädgårdsdrömmar och kan erbjuda gestaltningsförslag till hela eller delar av din trädgård. Det kan gälla förändringar av en befintlig trädgård eller en nybyggnation. Vi utformar trädgården efter dina behov och platsens naturliga förutsättningar och väljer noggrant ut växter som ger en hållbar trädgård att njuta av året om.


Idéskiss

Vid ett första besök pratar vi igenom dina behov och önskemål. Hembesöket tar ca 1-2 tim. Vi tar med oss era önskemål och designar ett utformningsförslag. Den handritade skissen visar en övergripande utformning av trädgården, såsom placering av häckar, träd, planteringsytor, gångar och sittplatser. Vi ger förslag på 4-5 växter som passar särskilt bra till stilen som du vill eftersträva. Dessutom kompletterar vi skissen med en enklare text som redogör hur vi tänkt kring utformningen.

Skissen skickas hem till er via post. Idéskissen är ett bra arbetsunderlag som påvisar trädgårdens struktur och form, och där du själv väljer växter och material.

Kontakta oss för offert


Trädgårdsskiss med detaljerat växtförslag

Vid ett första besök pratar vi igenom dina behov och önskemål. Hembesöket tar ca 1-2 tim. Vi tar med oss era önskemål och designar ett utformningsförslag. Den handritade skissen visar en övergripande utformning av trädgården, såsom placering av häckar, träd, planteringsytor, gångar och sittplatser. Dessutom kompletterar vi skissen med en beskrivande text som redogör hur vi tänkt kring utformningen och en komplett växtlista för trädgården med växtnamn och antal. Vi ger även förslag på material såsom t.ex. sten och belysning.

Den färdiga skissen med texten och växtlistan skickas hem till er via post. Detta fungerar som ett bra underlag vid anläggning samt vid inköp av växter, sten och armatur.

Kontakta oss för offert


Trädgårdsrådgivning

Vi ses på ett möte i din trädgård och går igenom dina önskemål och funderingar. Vi bollar idéer och du får förslag på utformning, material och nya växter i trädgårdens olika rum. Vi kan även ge skötselråd och pratar om vad som kan bevaras eller tas bort. Denna tjänst kan vara ett bra alternativ för dig som vill planera din egen trädgård eller har ett begränsat område som du vill utveckla. Mötet tar ca 1-2 timmar.

Pris: 2 500 kr inklusive moms


Andra tjänster:

O40A3275B

Skötsel

20B

Beskärning

O40A3284B

Trädgårdsstyling