sparbiten1_2

Lyxigt pooldäck med medelhavskänsla

Den njurformade poolen som integreras i trädäcket är den nya samlingspunkten för barnfamiljen. Här grillar man, leker i poolen och… Läs mer »

levin1_2

Trivsam uteplats med rumskänsla

Familjen önskade en mysig uteplats med rumskänsla. Här skapades större umgängesytor men också mindre sittplatser i avskildhet. Nivåskillnader och inslag… Läs mer »

Perano med Zoe augusti 2014 018C

Italien – i skuggan av olivlunden

Under våren 2015 reste Trädgårdsinteriörs Maria Larsson och Helena Arola till Abruzzo i Italien för att  hjälpa en privatfamilj att… Läs mer »

IMG_4169

Söders källa – takodling och restaurang

När den ekologiska restaurangen Söders Källa byggdes fick Trädgårdsinteriör uppdraget att  inreda med växter. En växtvägg byggdes upp och i taket hängdes… Läs mer »

IMG_7005

Skärgårdstomt i skogsbrynet

Vid en naturskön skärgårdstomt skapades en trädgård som smälter väl in i omgivningarna och som förstärker den fina naturen på… Läs mer »

blommor2C

Refugplantering Kaplansgatan Gävle

Trädgårdsinteriör fick av Gävle kommun uppdraget att omvandla en 70 meter lång, gräsbevuxen refug, till en vacker perennplantering. Planteringen utformades… Läs mer »

IMG_7782

Nyfunkis med strandtomt

Ett nybyggt nyfunkis hus med strandtomt fick en lättskött trädgård med stora umgängesytor, flera uteplatser, odlingsdel och spännande design vad… Läs mer »

IMG_8992

Nybyggd herrgård i Täby

Ett pampigt, nybyggt hus i herrgårdsstil fick en stilenlig trädgård med ett diskret växtval och stora umgängesytor med lyxiga materialval.

image(2)

Japansk trädgård på berget

I TV-programmet Trädgårdshjälpen från 2013 var uppdraget att skapa en asiatisk trädgård på bergshällarna som harmonierar med huset. Utmaningen var… Läs mer »

IMG_5837

Strömsbro HC

På uppdrag av Region Gävleborg skapade Trädgårdsinteriör en välkomnande plantering vid Strömsbro Hälsocentral i Gävle. Den mörka, dystra och för länge… Läs mer »

image(5)

Barnvänligt och lekfullt

I TV-programmet Trädgårdshjälpen från 2013 var uppdraget att hjälpa de nyblivna husägarna och småbarnsföräldrarna att förvandla den igenvuxna trädgården till… Läs mer »

tradgardshjalpen_01

Trädgårdshjälpen

Trädgårdsinteriörs Helena Arola har medverkat i TV-programmet Trädgårdshjälpen på Sjuan. I programmet, som sändes våren 2013, formgav hon sex olika… Läs mer »