Vi är Trädgårdsinteriör

Trädgårdsinteriör Gävle AB grundades år 2011 av Maria Larsson och Helena Arola.

Trädgårdsinteriör har bred erfarenhet av både större och mindre projekt i utomhusmiljöer både när det gäller utformning, skötsel och anläggning. Med känsla för design och funktion kombinerat med ett gediget växtkunnande har vi skapat hållbara och vackra växtmiljöer till både företag och privatpersoner. Vi samarbetar med anläggare och erbjuder en helhetslösning vid anläggandet av trädgårdar där vi samordnar och handleder arbetet.

Företaget är godkänt för F-skatt och innehar ansvarsförsäkring.

Vårt mål är att ge det lilla extra till varje kund och en trygg och professionell hjälp till att uppnå just din drömträdgård!

 

 


Helena Lantz

070-527 90 95

Helena är utbildad trädgårdsdesigner vid Trädgårdsmästarprogrammet Högskolan Gävle/Wij Trädgårdar. Helena har stor känsla för design och gestaltning och medverkade i TV-programmet Trädgårdshjälpen våren 2013. Sekreterare i Svenska Trädgårdsdesigners Förening.

Maria Larsson

070-317 33 26

Maria är utbildad trädgårdsdesigner vid Trädgårdsmästarprogrammet Högskolan Gävle/Wij Trädgårdar. Maria har ett gediget intresse av växtkomposition och design. Under åren har hon samlat på sig bred kunskap om växter och anläggning för en lättskött trädgård.


loggan_svenskaträdgårdsdesigner

Medlem i Svenska Trädgårdsdesigners Förening.

Svenska Trädgårdsdesigners är en fristående ideell förening med syfte att verka för kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap inom området design av trädgårdar och landskap.

Några av de krav som ställs för att bli godkänd medlem, är att ha en gedigen utbildning inom området, minst två års yrkeserfarenhet, kunna uppvisa såväl kund- som anläggarreferenser. Arbeten, ritningar och dokumentation granskas noggrant av kunniga fackmän innan medlemskapet beviljas. En garanti för dig som kund.


Några av våra nöjda kunder:

ncc_logo_sharinggavlegardarna        b428407e1fc272f5_org               logo-300dpi    logo          gävle_kommun       Asfalt


 

Kontakta oss